Latina

(06) 37 55 53 23

Latina

Praktijk voor Energetische Dierentherapie

Lezingen

Als je nieuwsgierig bent hoe ik werk als energetisch dierentherapeut kan dat. Ik geef 2 soorten lezingen. Een lezing met alleen theorie en een lezing met theorie en praktijk.

Bij de eerste lezing vertel ik alles over de theorie. Ik vertel wat het werk inhoudt. Hoe ik er toe ben gekomen om energetisch dierentherapeut te worden. Tevens vertel ik hoe de werking tot stand komt om het paard energetisch te behandelen. Ook kom ik met behandel voorbeelden van paard, pony en veulen. Tot slot laat ik nog een filmpje zien waarin ik een paard behandel. 

De andere lezing is theorie (zoals boven beschreven) en daarnaast ga ik een paard behandelen op locatie. Dan laat ik de theorie in de praktijk zien. Al met al 2 hele leuke lezingen. Voor prijzen zie hier.

De theoretische lezing is heel geschikt voor na bijvoorbeeld een vergadering. Dan kom ik na de pauze om deze lezing te verzorgen.

Willen jullie een hele avond hebben dan kan ik ook. Eerst de theorie en dan de praktijk. Hierbij is het wel zo dat ik een paard op locatie nodig heb om te behandelen.


Van harte aanbevolen! 

Praktijk voor Energetische Dierentherapie

Marjan Huitema

Dokkum

www.dierentherapeutlatina.nl

info@dierentherapeutlatina.nl

© webdesign: www.vanderhei.de